Κατασκευή ιστοσελίδας

Το περιεχόμενό σας μπορεί να είναι καλό, αλλά αν είναι το ίδιο περιεχόμενο όπως πριν από 5 χρόνια, τότε οι μηχανές αναζήτησης μπορούν να μην πιστεύουν ότι είναι πλέον σχετικό, έτσι είναι πολύ πιθανό να κατέβει στη βαθμολογία των μηχανών αναζήτησης. Ο επανασχεδιασμός σας δίνει επίσης την ευκαιρία να επανεξετάσετε τη στόχευση λέξεων-κλειδιών και το συνολικό ποσοστό μετατροπών του ιστότοπού σας, γιατί ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι αναζητούν έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια.

Ένας παλιός ιστότοπος μπορεί να μην είναι εξοπλισμένος με τα απαραίτητα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να μετρήσετε πόσο αποτελεσματική είναι η παρουσία σας στο διαδίκτυο. Παραδείγματα αυτού του είδους είναι η παρακολούθηση μετατροπών και οι εγγραφές χρηστών. Σήμερα, υπάρχει μια ποικιλία από ηλεκτρονικά εργαλεία που μπορείτε να επενδύσετε για να σας βοηθήσει να μετρήσετε τι λειτουργεί και τι δεν στον ιστότοπό σας, μέχρι τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Ωστόσο, για να τα χρησιμοποιήσετε, θα χρειαστείτε έναν σύγχρονο ιστότοπο.

Ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η αύξηση της χρηστικότητας στο σχεδιασμό ιστοσελίδων. Κάθε χρόνο τα πρότυπα ιστού αλλάζουν ριζικά και οι τεχνικές για την κατασκευή ιστοτόπων γίνονται πιο προχωρημένες προκειμένου να συμμορφωθούν με τα τελευταία πρότυπα. Αν ο ιστότοπός σας έχει αναπτυχθεί πριν από αρκετά χρόνια, πιθανόν να έχει πολύ περιττό κώδικα HTML και μπορεί να επιβραδύνει τις ταχύτητες φόρτωσης του ιστότοπού σας – γεγονός που μπορεί με τη σειρά του να επηρεάσει την κατάταξή σας στα αποτελέσματα αναζήτησης Google.