Προφίλ

H Seven Web είναι μια εταιρεία κατασκευής και ανάπτυξης στατικών και δυναμικών ιστοσελίδων, e-shops, προβολής και φιλοξενίας διαδικτυακών εφαρμογών.

Η Seven Web διαθέτοντας μια ομάδα έμπειρων προγραμματιστών και web designers καταγράφει στο ενεργητικό της πολυάριθμες συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες της χώρας.

Στόχος μας η παροχή οικονομικών λύσεων, οι οποίες όμως χαρακτηρίζονται από πληρότητα, ποιοτικά αποτελέσματα και σχολαστικό σχεδιασμό. Η ομάδα της Seven Web έχοντας υψηλό τεχνικό υπόβαθρο και επαγγελματική κατάρτιση έχει σταθερή επιδίωξη την καταξίωση μέσω της ικανοποίησης των πελατών της.

Η προώθηση ιστοσελίδων και το internet marketing είναι απαραίτητα για την εμπορική επιτυχία ενός ιστοχώρου. Στη Seven Web η κατασκευή ιστοσελίδων αρχίζει από το design και καταλήγει στην πιο σύγχρονη μορφή διαφήμισης, την προώθηση στις μηχανές αναζήτησης. Το S.E.O δηλαδή η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης έχει στόχο την υψηλή κατάταξη του website στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (google, yahoo, bing, ask κ.α.).

Στη Seven Web διαθέτουμε τις καλύτερες και πιό ολοκληρωμένες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Οι servers μας βρίσκονται σε σύγχρονο και αξιόπιστο data center με όλο τον αναγκαίο εξοπλισμό και υποδομή τελευταίας τεχνολογίας που παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα δικτύου, για την αδιάλειπτη και σωστή λειτουργία των ιστοσελίδων και την ταχύτερη ανταπόκρισή τους στο internet.