ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ   ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ   ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
 
H ομάδα μας συνεχώς επιμορφώνεται παρακολουθώντας τις νέες σχεδιαστικές τάσεις, ώστε να υποστηρίζει τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Σχεδιάζουμε με εσάς, για εσάς custom σελίδες που αντανακλούν την αισθητική και την επιχειρηματική σας κουλτούρα, παρέχοντας στους χρήστες των ιστοσελίδων σας ultimate user experience.   Η ιδιαιτερότητα της κάθε επιχείρησης, οι στόχοι και τα θέλω της ορίζουν τον προγραμματισμό της ιστοσελίδας. Στη SEVEN WEB με τεχνογνωσία πολλών ετών, η κάθε κατασκευή είναι tailor made και πραγματοποιείται έπειτα από ενδελεχή έρευνα.   Στη SEVEN WEB θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις προώθησης ιστοσελίδων. Στην πράξη αυτό σημαίνει: αύξηση της αναγνωρισιμότητας της εταιρείας σας, μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και μετατροπή των χρηστών του site ή του eshop σας σε πελάτες. 
FRIENDLY (SEO)
SEARCH ENGINE OPTIMIZATION
  DIGITAL SERVICES & MARKETING   SOCIAL MEDIA
 
Οι συνεχείς αλλαγές στους αλγόριθμους των παγκόσμιων κολοσσιαίων μηχανών αναζήτησης αποτελούν καθημερινή μελέτη για τα στελέχη της SEVEN WEB, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν τα σωστά και αναβαθμισμένα εργαλεία προβολής της εταιρείας σας στις πρώτες θέσης αναζήτησης.   Τα νέα μέσα απαιτούν διάδραση με το κοινό, η οποία μπορεί να επιτευχθεί μόνον με συγκεκριμένη στρατηγική. Υποστηρίξτε κι αναδείξτε το περιεχόμενο του website σας με ένα ολοκληρωμένο πλάνο ψηφιακού μάρκετινγκ και δείτε την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει.   Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την επαγγελματική προβολή σας στα social media. Δημιουργούμε διαφημιστικές καμπάνιες και facebook applications καθώς επίσης προφίλ σε facebook, twitter, pinterest και instagram. 
ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ
DOMAIN NAME
  ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤOΣΕΛΙΔΩΝ
WEB HOSTING
  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ
COMPANY NAME - LOGO
 
Καταχωρίστε το όνομα που θέλετε σε όποια κατάληξη (.gr .com .eu .net .org .info). Επιλέξτε το όνομα που θα σας αντιπροσωπεύει στο internet.   Oλοκληρωμένες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Οι servers μας βρίσκονται σε σύγχρονο και αξιόπιστο data center με όλο τον αναγκαίο εξοπλισμό και υποδομή τελευταίας τεχνολογίας. Ασφάλεια και σταθερότητα δικτύου, για την αδιάλειπτη, ταχεία και σωστή λειτουργία των website σας.   Το λογότυπο είναι ένα καθοριστικό στοιχείο της εταιρικής σας εικόνας. Οι γραφίστες μας δημιουργούν ξεχωριστά και εύκολα αναγνωρίσιμα λογότυπα ή μπορούν να τροποποιήσουν  τα ήδη υπάρχοντα. 

 

Σχεδιασμός ιστοσελίδων
Digital service 2310253999  
Κατασκευή ιστοσελίδων
Web marketing Θεσσαλονίκη  
Προώθηση ιστοσελίδων S.E.O    
 
Στατικές ιστοσελίδες Φιλοξενία ιστοσελίδων / Web hosting    
Δυναμικές ιστοσελίδες Κατοχύρωση ονόματος / Domain name    
One page    
E-SHOP Σχεδιασμός λογοτύπου    
© Copyright 2016 | All Rights Reserved