Υπηρεσίες

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

H ομάδα μας συνεχώς επιμορφώνεται παρακολουθώντας τις νέες σχεδιαστικές τάσεις, ώστε να υποστηρίζει τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Σχεδιάζουμε με εσάς, για εσάς custom σελίδες που αντανακλούν την αισθητική και την επιχειρηματική σας κουλτούρα, παρέχοντας στους χρήστες των ιστοσελίδων σας ultimate user experience.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η ιδιαιτερότητα της κάθε επιχείρησης, οι στόχοι και τα θέλω της ορίζουν τον προγραμματισμό της ιστοσελίδας. Στη SEVEN WEB με τεχνογνωσία πολλών ετών, η κάθε κατασκευή είναι tailor made και πραγματοποιείται έπειτα από ενδελεχή έρευνα.

Προώθηση Ιστοσελίδων

Στη SEVEN WEB θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις προώθησης ιστοσελίδων. Στην πράξη αυτό σημαίνει: αύξηση της αναγνωρισιμότητας της εταιρείας σας, μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και μετατροπή των χρηστών του site ή του eshop σας σε πελάτες.

Friendly (SEO) Search Engine Optimization

Οι συνεχείς αλλαγές στους αλγόριθμους των παγκόσμιων κολοσσιαίων μηχανών αναζήτησης αποτελούν καθημερινή μελέτη για τα στελέχη της SEVEN WEB, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν τα σωστά και αναβαθμισμένα εργαλεία προβολής της εταιρείας σας στις πρώτες θέσης αναζήτησης.

Digital Services & Marketing

Τα νέα μέσα απαιτούν διάδραση με το κοινό, η οποία μπορεί να επιτευχθεί μόνον με συγκεκριμένη στρατηγική. Υποστηρίξτε κι αναδείξτε το περιεχόμενο του website σας με ένα ολοκληρωμένο πλάνο ψηφιακού μάρκετινγκ και δείτε την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει.

Social Media

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την επαγγελματική προβολή σας στα social media. Δημιουργούμε διαφημιστικές καμπάνιες και facebook applications καθώς επίσης προφίλ σε facebook, twitter, pinterest και instagram.

Κατοχύρωση Ονόματος Domain Name

Καταχωρίστε το όνομα που θέλετε σε όποια κατάληξη (.gr .com .eu .net .org .info). Επιλέξτε το όνομα που θα σας αντιπροσωπεύει στο internet.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων Web Hosting

Oλοκληρωμένες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Οι servers μας βρίσκονται σε σύγχρονο και αξιόπιστο data center με όλο τον αναγκαίο εξοπλισμό και υποδομή τελευταίας τεχνολογίας. Ασφάλεια και σταθερότητα δικτύου, για την αδιάλειπτη, ταχεία και σωστή λειτουργία των website σας.

Σχεδιασμός Λογότυπου Company Name - Logo

Το λογότυπο είναι ένα καθοριστικό στοιχείο της εταιρικής σας εικόνας. Οι γραφίστες μας δημιουργούν ξεχωριστά και εύκολα αναγνωρίσιμα λογότυπα ή μπορούν να τροποποιήσουν τα ήδη υπάρχοντα.